Soriano Camacho

 

 

Activitat professional: Obra personal, murals y retrats, il·lustració editorial i publicitària.  imparteixo també  classes de Dibuix i Pintura, tècniques d’estil i altres disciplines artístiques  per a nens i adults.

Obra personal: Figuratiu, amb pinzellades d’expressió i moviment on les tècniques explorades es barregen a sobre de diferents suports: paper o tela, fent servit principalment llapis, tintes, aquarel·les,olis  i acrílics.

Exposicions: CCM (Barcelona), Olimpíada Cultural Barcelona 92 (UNICEF), Galeria Viceversa, Sala Cultural Sant Jordi (Caixa Catalunya), CC. Cotxeres de Sants, CC. Poble Nou, Galeria d’Art De Casso (Barcelona), XXI Exp. Hospital de  Sant Joan de Déu (Barcelona), Ajuntament de Nueva Carteya (Córdoba), L’Oca (Barcelona), Fira de Dibuix i Pintura al Port Vell de Barcelona, Tallers Oberts Art Farró-Putxet, Activitats de Pintura al carrer al Barri del Farró i diverses Exposicions col·lectives al CC Casa Sagnier de Barcelona.

Formació artística: Estudis de dibuix i pintura a l’Escola d’Arts i Oficis aplicats “La Llotja”, l’Acadèmia Estudi d’Art   i al Cercle Artístic Sant Lluch . Estudis d’Aerografia a l’I.D.E.P.  i d’Il·lustració Publicitària i Editorial al Centre d’Estudis Creatècnia  treballant principalment la figura humana i el retrat. Curs d’Il·lustració naturalista  i Seminari de Creativitat al Museu de la Ciència (Cosmocaixa) de Barcelona. 

Tag Heuer Replica Watches

© Soriano Camacho 2000-2019

Diseño de páginas web: www.villagueb.com